For all issues regarding the Forums use, please, refer to the Forum Rules.

Our Solutions

Need professional assistance?
Consider our:

Support Offerings

 

Need to speed up your development?
Have a look at our:

Samples & Tools

 

Need some functionality extending standard OCCT capabilities?
Check out our:

Adv. Components

Related pages

Possible bug in Opengl_togl_begin_layer_mode.cxx

Massimo Del Fedele's picture
Forums: 

The code here :

/*
* On gere le type de font (ASCII !)
*/
if ( strcmp( (char*)FTGLLayerFontName, (char*)font ) != 0 &&
FTGLLayerFontAspect == aspect &&
FTGLLayerFontHeight == height
)
{

makes no sense to me.... it's re-setting font data ONLY if font NAME is different AND font aspect and height are equal... I think it should be like this :

if ( strcmp( (char*)FTGLLayerFontName, (char*)font ) != 0 ||
FTGLLayerFontAspect != aspect ||
FTGLLayerFontHeight != height
)

Anyways, even after pathcing code as whown, font size bug in layer remains... so there must be some other problem.
BTW, the coding style is quite weird... why, for example :

FTGLLayerFontName[0] = '\0';
strcat( (char*)FTGLLayerFontName, (char*)font );

instead of a more simple
strcpy(.....) ??

Forum supervisor's picture

Dear Massimo,
I would like to inform you that the posted problem has been checked and confirmed.
The corresponding issue with ID = 22879 has been registered.
Later you may check if the issue is resolved by checking references to the specified ID in OCCT Release Notes. The analysis of the issue will take some time depending on our technical capability and availability of resources.
You are also welcome to develop a corresponding patch and make a contribution via the Collaborative portal - http://dev.opencascade.org/index.php?q=home/get_involved.
Regards