For all issues regarding the Forums use, please, refer to the Forum Rules.

Our Solutions

Need professional assistance?
Consider our:

Support Offerings

 

Need to speed up your development?
Have a look at our:

Samples & Tools

 

Need some functionality extending standard OCCT capabilities?
Check out our:

Adv. Components

Related pages

CAD Assisyant Error: glb linked textures.

Pa Furijaz's picture
Forums: 

Hi, I would like to report a bug to you, CAD Assistant for Linux, when you save a GLB file with the textures, it generates a new folder with the images used inside but these images have zero bytes in size and are no longer recognized, to avoid this I have to copy the original images in the folder where the images generated by CAD Assistant are contained.

Kirill Gavrilov's picture

Could you provide more details on your usage scenario?
Where was located model export folder, with which user permissions?
What was the source model with textures (minimal reproducable sample would be fine)?
Were there any errors or warnings in Message Window on export?

So far, the problem is not reproducible in my environment.

Pa Furijaz's picture

Any news on the file provided?

Pa Furijaz's picture

I have a file with that problem, if you save again in GLB this model, and open it again in my system lose texture because Cad assistant create and save wrong textures

Attachments: 

Contact us

Attention: DO NOT use this form for all kind of request for the removal of your personal data. Please follow this link for such cases.